عباس گلرو با اشاره به اینکه فرودگاه سمنان سالهای گذشته روند رو به رشدی داشته است زیرا اعتقاد داریم که یکی از الزامات توسعه یافتگی حمل و نقل هوایی است، عنوان کرد: بحث حمل و نقل هوایی یکی از زمینههای مهم در تجارت خارجی است و لذا جابجایی کالا و مسافر را پوشش می دهد در نتیجه ما از ابتدا ارتقای فرودگاه سمنان را یکی از اهداف اصلی خودمان قرار داده ایم.
همچنین با بیان اینکه امروز توانستیم شاهد اخذ مجوز بینالمللی برای فرودگاه سمنان باشیم، افزود: این مجوز سبب تسهیل در توسعه تجارت داخلی و خارجی و آسانی حمل و نقل مسافر از مبدا سمنان به عتبات عالیات، دمشق و مکه و مدینه منوره خواهد بود.
عضو خانه ملت با اشاره به اینکه یکی از الزامات امروز توسعه تجارت خارجی و روابط است که این موضوع هم برای فرودگاه سمنان هدف گذاری شده است، خاطر نشان کرد: فرودگاه به لحاظ استانداردهای فنی و گمرکی و… شرایط را دارا می باشد و حالا به دنبال مسائل نرم افزاری می گردیم تا به زودی پروازهای بینالمللی را صورت دهیم.
گلرو درباره اقداماتی که میتوان از این پس در فرودگاه سمنان انجام داد، بیان کرد: هدف ما این است که هم در حوزه توسعه تجارت و هم مقوله مسافری و عتبات بتوانیم پوشش خوبی را برای استان سمنان داشته باشیم.
هیئت دولت در جلسه یکشنبه با استناد به تبصره یک ماده ۱۰۳ قانون امور گمرکی و با هدف تسهیل در صادرات و رونق گردشگری در کشور، فرودگاه را به عنوان یکی از فرودگاههای مجاز برای ورود و خروج کالا و مسافر مشخص کرد و بدین ترتیب مجوز مرز هوایی فرودگاه سمنان صادر شد. در این نشست جیرفت هم صاحب فرودگاه بین المللی شده است.
منبع خبر: خبرگزاری مهر